Therapy? – Hard Cold Fire (2023)

De mannen van Therapy? zijn ook nog steeds actief (heb wel de EP Born In A Crash uit 1996, maar heb verder nog nooit eerder een officieel album van dit trio gekocht). Hard Cold Fire is hun zestiende studioalbum inmiddels. En deze bevalt meer dan prima. Het is een vrij toegankelijk melodisch alternative metal album met lekkere zware vette riffs die zeer goed samen gaan met die prettige en krachtige stem van zanger/gitarist Andy Cairns. Al deze nummers zijn stuwend en dreigend, blijven hangen, en er wordt maar op een paar nummers gas teruggenomen, en alles in een goede balans. WoeJoyBewildered HerdTwo Wounded AnimalsTo DisappearMongrel en Ugly (lijkt wel een beetje op Born To Be Wild) zijn mooie voorbeelden daarvan. Je hoort dat dit trio uit Noord-Ierland bij het opnemen van deze tien nummers duidelijk plezier heeft gehad. Om zelf ook energie van te krijgen. Uitgebracht door Marshall Records.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *