Single Top 75 (update #58)

Er staan nu 216 nummers in mijn 250 Tip Cavalcade. In deze update zijn daar de singles van Emerson, Lake & Palmer, Crowded House, Solution, Spiritualized en MFSB bijgekomen. Nieuw in mijn Single Top 75 zijn de nummers van Ty Segall (2), Peter Perrett (15), The Sheer (16), Mana (18) en Panda Bear (1). Deze singles (Would You Be My Love, Troika, The Girl That Lost Her Mind, Manda Una Senal, Boys Latin) staan nu allemaal bij de eerste 20 plekken in de lijst met mijn favoriete singles.

Would You Be My Love / Troika / The Girl That Lost Her Mind / Manda Una Senal / Boys Latin

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Place Your Hands

van

(1728) Reef – Glow

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *