(1330) Scissor Sisters – Ta-Dah (2006)

Er staan een paar aardige nummers op deze uit 2006 verschenen tweede CD van Scissor Sisters. Deze dance pop band uit New York City, best wel populair in de jaren nul dat toen de grootste popfestivals aandeed in die periode (Glastonbury 2004, Live Aid 2005) heeft maar vier albums gemaakt. Ta-Dah is helaas wat middelmatig. Eigenlijk alleen het openingsnummer I Don’t Feel Like Dancin’ vind ik boven de rest uitsteken. Twee of drie andere nummers vind ik ook nog wel gaan. Maar al die andere tracks lijken wat mij betreft net een beetje teveel op de artiesten die de bandleden blijkbaar zelf heel goed vinden. Het nummer Lights klinkt als TheBee GeesOoh klinkt als Daft PunkKiss You Off klinkt als BlondieThe Other Side klinkt als BowieIntermission heeft wat weg van When I’m Sixty-Four van The Beatles en She’s My Man lijkt op I’m Still Standing van Elton John. Het is een wat grillig album, poppie, campy en cartoonesk, maar blijkt helaas net allemaal net iets teveel “geleende” nummers te hebben om het bij me te laten beklijven. Ondanks de medewerking van Elton John, Carlos Alomar en Joan As Policewoman, die ook op dit album te horen zijn. Uitgebracht door Polydor.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *