Kool & The Gang – Celebrate! (1980)

Agelopen 9 september 2020 is een van de oprichters van Kool & The Gang, Ronald Bell, plotseling overleden. Broer van het andere bandlid Robert Bell. Celebrate? Nee. Want uiteraard droevig nieuws. Maar deze feestband maakte met dit album wel muziek dat je op elke feestje nog steeds rustig kunt laten horen. Erg diepzinnig is het allemaal niet. Hoefd ook niet. Want je wordt er inderdaad wel vrolijk van. Uitgebracht door De-Lite Records en mede geproduceerd door Eumir Deodato. Post disco met funk invloeden. De twee singles van dit album Celebration en Jones vs. Jones zijn de beste nummers.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kool & The Gang – Celebrate! (1980)

  1. dit is zeer informatief en interessant, bedankt voor het delen

Comments are closed.