Single Top 75 (update #43)

Twee nieuwe singles in mijn Single Top 75 en een single meteen in de 250 Tip Cavalcade. Lady Luck van The Brian Setzer Orchestra op plek 11, en Song To The Siren, een cover van Tim Buckley, van This Mortal Coil, op plek 29. Ik Wou Dat Ik Jou Was van Veldhuis & Kemper heb ik niet in de Single Top 75 gezet, maar op plek 114 van de Tip Cavalcade. Van de albums van Lynne Hanson, Eleven Months en Closer van Joy Division, zijn geen singles uitgebracht. Love Will Tear Us Apart van Joy Division is wel ooit als single verschenen op latere versies van deze CD, maar die staat niet op de CD die ik heb.

Ik Wou Dat Ik Jou Was / Lady Luck / Song To The Siren

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Damaged

van

(1643) Primal Scream – Screamadelica

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *