Single Top 75 (update #47)

Back to the fifties en sixties met Ruby Baby van The Drifters, uitgebracht in 1956 (en dat ik eerder dan deze versie al kende van Donald Fagen van zijn Nightfly album) en Let There Be Love van Nat King Cole uit 1962, en oorspronkelijk nog eerder uitgebracht in 1940 in de originele versie van Steve Brodie. Deze twee nummers heb ik meteen hoog gezet in mijn Single Top 75, op 1 en 3. De derde single in deze update, I Wonder Why van Dion & The Belmonts, heb ik in deze lijst op plek 47 gezet. Niet in deze lijst is Travelin’ Man van Rickie Nelson. Die staat meteen al in de 250 Tip Cavalcade, op plek 58 op dit moment. Van het album van Wild Wax Combo (Jungle Fever) zijn geen singles uitgebracht.

Ruby Baby / Let There Be Love / I Wonder Why / Travelin’ Man

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Like A Virgin

van

(1650) Madonna – Like A Virgin

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *