Single Top 75 (update #54)

Wicked Game van Chris Isaak heb ik momenteel in mijn Single Top 75 op plek 5 gezet en Walking In The Sunshine van Bad Manners in deze lijst op plek 40. Ana Moura met de single O Fado Da Procura heeft mijn Single Top 75 niet gehaald en staat meteen al vrij laag op plek 170 in De 250 Tip Cavalcade. Hoewel dat album van haar (1359) wel vrij hoog staat vergeleken met die van die andere fado zangeressen, Christina Branco (1601) en Mafalda Arnauth (1603), heb ik toch besloten dat deze single bij die van hen in de buurt moet staan. Van de albums (All Tangled Up en Sentidos) van B and the Bops en Ana Lains) zijn geen singles verschenen.

Wicked Game / Walking In The Sunshine/ O Fado Da Procura

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Block Rockin’ Beats

van

(1661) The Chemical Brothers – Dig Your Own Hole

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *