Single Top 75 (update #50)

Crucify van Tori Amos staat op dit moment waar het moet staan in mijn Single Top 75: op de tweede plek. Dat vind ik namelijk een geweldig nummer van een artiest die ik echt bewonder. De andere singles heb ik meteen in de 250 Tip Cavalcade gezet: Paradis Perdus van Christine and the Queens (3), Wake Me Up Before You Go-Go van Wham! (27), en You Take My Breath Away van Eva Cassisdy (38). Van het album Sya van Issa Bagayogo zijn geen singles uitgebracht. I Have Seen van Zero 7 is nu afgedaald naar mijn tweede lijst met singles.

Crucify / Paradis Perdus / Wake Me Up Before You Go-Go / You Take My Breath Away

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Hijo De La Luna

van

(1674) Mecano – Entre El Cielo Y El Suelo

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *