Single Top 75 (update #49)

De top vijf van mijn 75 meest favoriete singles is weer helemaal veranderd. Old Enough en All The Roadrunning van The Raconteurs en Mark Knopfler & Emmylou Harris staan nu op de plekken 2 en 3. Een andere favoriete artiest van mij, Joe Jackson, met het nummer Awkward Age, is te vinden op plek 6. De andere twee singles, Borrowed Time en Birth In Reverse van Parquet Courts en St. Vincent, staan op dit moment op de plekken 14 en 31. Jon & Vangelis, OMD, Styx, Trailer Trash Tracys en Merle Haggard (I Hear You Now, Maid Of Orleans, Boat On The River, Candy Girl, Red Bandana) zijn nu afgedaald naar De 250 Tip Cavalcade.

Old Enough / All The Roadrunning / Awkward Age / Borrowed Time / Birth In Reverse

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Me Myself And I

van

(1694) De La Soul – 3 Feet High And Rising

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *