Bob Dylan Covers

Nieuw aangeschaft: Don’t Think Twice It’s All Right van Barbara Dickson en Red On Blonde van Tim O’Brien. Van die van Barbara Dickson zijn een paar nummers wel aardig (When The Ship Comes In, Maggies Farm, Tears Of Rage), maar verder niet echt bijzonder. Als ik een lijstje zou maken met mijn favoriete Dylan cover albums zou deze denk ik helemaal onderaan komen. Is voor m’n gevoel mischien een beetje te vergelijken met die CD’s van Judy Collins en Maria Muldaur in mijn 1760 lijst. Die andere van Tim O’Brien bevalt me beter. Hij lijkt de muziek van Dylan beter te kunnen vangen, met een meer eigen geluid. Red On Blonde is een bluegrass album met een paar hele mooie interpretaties van nummers als Tombstone Blues, Farewell Angelina, The Wicked Messenger en Masters Of War.

Deze keer geen nieuwe covers die ik nog niet in mijn verzameling had.

Huidige Top 10:

 • (1) Blowin’ In The Wind 19 keer
 • (1) Don’t Think Twice, It’s All Right 19 keer
 • (3) All Along The Watchtower 14 keer
 • (3) The Times They Are A Changin‘ 14 keer
 • (5) I Shall Be Released 13 keer
 • (5) Mr. Tambourine Man 13 keer
 • (7) Just Like A Woman 12 keer
 • (7) Like A Rolling Stone 12 keer
 • (9) It Ain’t Me Babe 11 keer
 • (10) Knockin’ On Heaven’s Door 10 keer
 • (10) Lay Lady Lay 10 keer
This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *