Single Top 75 (update #46)

Er is een nieuwe top 25 in mijn Single Top 75. Gone Daddy Gone en Told You I’d Be With The Guys van Violent Femmes en Cherry Glazerr (als singles verschenen in 1983 en in 2017) zijn nu uit de top 10 verdwenen. Two Silver Trees van Calexico is nu de nieuwe lijstaanvoerder. Linger van The Cranberries staat nu op plek 5, Rooks van Shearwater op plek 13, en That’s Not My Name van The Ting Tings staat nu op plek 23. Human van The Killers heeft deze lijst niet gehaald, en heb ik meteen in De 250 Tip Cavalcadel gezet, op plek 14 op dit moment.

Two Silver Trees / Linger / Rooks / That’s Not My Name / Human

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Sweet Love

van

(1641) Anita Baker – Rapture

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *