(1432) Bersuit Vergarabat – Testoserona (2005)

Bersuit Vergarabat, ook wel bekend als Henry y a Palangana, Ernios of Arcabio en als Aparrata Vergi, was een Argentijnse rockband die formeel werd opgericht in 1987. Na eerst nog twee albums gemaakt te hebben met underground rock, begon de band op een gegeven moment te experimenteren met Latijns-Amerikaanse ritmes als cumbia, chacarera, candombe en cuartetazo. De band trad vaak op in pyjama, en had vooral succes omdat ze zich vaak wist te vernieuwen. Op deze CD is reggae, ska, hiphop en Britse punk te horen. Een aardige CD met als leukste nummers SensillamenteEsperando El ImpactoMadre Hay Una Sola, Barriletes en La Flor De Mis Heridas. Geproduceerd door Bersuit en Gustavo Santaolalla en uitgebracht door Universal Music Argentina.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.