The Sore Losers – Ultra Elektric (2021)

The Sore Losers (Jan Straetemans, Cedric Maes, Kevin Maenen, Alessio Di Turi) uit Belgie en opgericht in 2009, speelt stevige rock met blues, country en garage invloeden. De band heeft eerder al vier albums uitgebracht: The Sore Losers, Roslyn, Skydogs en Gracias Senor. En deze opvolger, op 22 oktober verschenen, mag er zijn (en nee ik ken die andere albums niet eens). Want Ultra Elektric is echt een geweldig album en is inderdaad ultra elektrisch. Rauw en energiek met knetterende gitaarriffs en spetterende gitaarsolo’s. Wat mij betreft zijn The Sore Losers absolute proud winners. Waarschijnlijk een van de beste rock albums van dit jaar is gewoon gemaakt door een band uit Belgie. TightropeYeah Yeah YeahHeavyweight ChampionBirds Of A FeatherAmyMagnum EposYou Need Some Lovin’. Het zijn allemaal hoogtepunten. De Belgen mogen trots zijn op deze band. Uitgebracht op Suburban Records. 

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.