Lou Rawls – All Things In Time (1976)

Iedereen kent misschien nog wel I See You When I Get There en Fine Brown Frame uit 1977 en 1989? Met You’ll Never Find Another Love Like Mine uit ’76 brak hij echter wereldwijd door. Staat op dit album. Het is een beetje een combinatie van jazz en southern soul wat je hoort, met de nadruk op vocale jazz. Uitgebracht door Philadelphia International Records, en net als dat album van Teddy Pendergrass geproduceerd door Kenneth Gamble en Leon Huff (vier van de negen nummers) in Sigma Sound Studios. Om de waarheid te zeggen zit er voor mijn smaak weinig verschil tussen dit album en dat van Pendergrass. Het is absoluuut geen slechte muziek. Het is zelfs zeer smaakvol gemaakt. De stem van Rawls bevalt me alleen net iets beter.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.