De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

(755) Manfred Mann’s Earth Band – Watch

Ik heb twee CD’s van Manfred Mann’s Earth Band. Watch en Solar Fire. Op beide albums staat een cover van Dylan. Ik denk dat, als Dylan fan, het er uiteindelijk op neer komt welke cover ik het beste vind. Het probleem alleen is dat ik ze allebei goed vind. Maar ik neig altijd naar Mighty Quinn, dat op Watch staat. Misschien wel omdat deze opgenomen is tijdens Pinkpop in 1977. Solar Fire is ook een prachtig album, heerlijk om naar te luisteren, is eigenlijk een lange jamsessie van experimentele progressieve rock, maar verliest het wat mij betreft in dit geval van de iets simpeler nummers van Watch, die allemaal fris en helder zijn geproduceerd. Circles, Chicago Institute, California, Martha’s Madman en Davy’s On The Road Again. Altijd als ik de behoefte heb om mee te zingen dan kan daar niets tegen op.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.