Geddy Lee – My Favorite Headache (2000)

Toen ik deze CD in 2000 ooit kocht, of misschien zelfs wel eerder, toen ik waarschijnlijk ergens een keer gelezen had dat er een soloalbum van de Rush bassist en zanger uit zou komen, had ik de hoop dat Geddy Lee met een echt bassistenalbum uit zou komen, en dat hij voor de verandering weer eens met zijn hoge stem zou gaan zingen, viel deze CD toch flink tegen. Dat andere soloalbum van het andere Rush bandlid Alex Lifeson vind ik veel verassender. Deze dus helaas niet. De muziek is gewoon Rush wat je hoort. Niets mis mee uiteraard. Maar een beetje vlak en eentonig. Niet slecht maar ook niet echt goed. Maar mag van mij wel weer met een nieuw album komen. Ik zal het meteen weer kopen. Dan blijft Rush, na de helaas tragische dood van drummer Neil Peart, toch nog een beetje in leven.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.