The Pink Stones – You Know Who (2023)

Gemaakt voor de liefhebbers van The JayhawksGram ParsonsPoco en The Flying Burrito Brothers. Aanstekelijke country rock uit de oude doos. You Know Who blijkt het tweede album te zijn van dit uit Athens, Georgia, afkomstige zestal, dat al deze nummers met steelgitaar, violen, Hammond orgel en met mooie samenzang geestdriftig bespelen en vertolken. Teksten zijn allemaal geschreven door frontman Hunter Pinkston. Met gastbijdragen van Nikki Lane en leden van Teddy & The Rough Riders, Deslondes en Annie Leeth bekend van haar samenweking met Faye Webster. Het nummer met Nikki LaneBaby I’m Still Right Here (With You) is een van de hoogtepunten. Andere nummers als No Rain No FlowersMoving On (Without You)Who”s Laughing Now? geven allemaal dat fijne country gevoel. Heel mooi dat dit soort muziek nog steeds gemaakt wordt. Uitgebracht door Normaltown Records.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *