(1379) Christine and the Queens – Chaleur Humaine (2014)

Chaleur Humaine van Heloise Letissier, bekend als Christine and the Queens, verscheen in 2014. Dit was haar debuutalbum. Deze vrouw heeft een prachtige stem en de productie is ook tip top in orde. De elf liedjes op dit album laten zeker een groot talent horen. Al deze nummers gaan over haar eigen veranderende sexualiteit, over tolerantie, discriminatie en acceptatie, die soms een beetje eentonig zijn en nooit echt uitbundig, maar meestal wel spannend. Met pop, hip hop en R&B invloeden. Ja, er is betere indie electronic gemaakt, maar dit album heeft zeker een groot aantal momenten die blijven boeien. iTUgly-Pretty en Here zijn een paar van de mooiere nummers. En vooral door die prachtige stem van haar is dit een album dat op een gegeven moment bij je in gaat werken.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *