(1399) The Ting Tings – We Started Nothing (2008)

Heb deze CD ooit gekocht in 2012 om That’s My Name. Ben ik eerlijk in. Vond ik toen en nog steeds een hypnotiserend nummer. Ik denk ook wel het beste nummer van deze CD en eigenlijk ook de enige reden dat ik dit album in mijn 1760 lijst vrij hoog op plek 1399 heb gezet. Deze dance pop van The Ting Tings in mijn 1760 lijst is voor m’n gevoel o.a. te vergelijken met Frankie Goes To HollywoodMalcolm McLaren, Pet Shop Boys, Soft Cell en Madonna. Het album is op sommige momenten verassend. Maar Traffic Light is gewoon Bjork. Het disco nummer Shut Up And Let Me Go is wel erg gejat van Franz Ferdinand (Take Me Out). Keep Your Head is een B52’s achtig nummer. We Walk lijkt in het refrein op That’s My Name, maar dan vertraagd. Niet echt allemaal origineel dus. Maar That’s My Name is gewoon uitstekend. De rest, laat ik positief blijven, krijgt voor mij net een voldoende.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *