Single Top 75 (update #42)

Er staan nu twee keer zo veel nummers (150) in De 250 Tip Cavalcade als in de Single top 75. Van de oorspronkelijke lijst die ik op 31/03/21 had gemaakt zijn er nog maar acht singles in de lijst met vijfenzeventig overgebleven (The Delfonics, The Cars, Mark Knopfler, John & Vangelis, Styx, Merle Haggard, Fiona Apple, Edie Brickell and The New Bohemians). Nieuw in deze update zijn What’s In It For van Avi Buffalo (21), Show Me The Way van Papa Wemba (54) en Pardon Me van Incubus (71). Die staan op dit moment nu allemaal in de ST75. Van de albums van Annbjork Lien en Toumani Diabate zijn geen singles uitgebracht.

What’s In It For / Show Me The Way / Pardon Me

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

La Terre Promise

van

(1635) Johnny Hallyday – La Terre Promise

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *