Single Top 75 (update #37)

Theme From Harry’s Game (15), Six O’Clock News (54) en Sunnyroad (55) zijn nieuw in mijn Single Top 75. Deze singles komen van de albums Magical Ring, Failer en Fisherman’s Woman van Clannad, Kathleen Edwards en Emiliana Torrini. Van de twee albums van Ry Cooder & V.M. Bhatt en Nyboma & Kamale Dynamique zijn geen singles uitgebracht. De drie disco singles Disco Inferno (The Trammps), Celebration (Kool & The Gang) en I’m Coming Out (Diana Ross) staan nu in De 250 Tip Cavalcade.

Theme From Harry’s Game / Six O’Clock News / Sunnyroad

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Paranoimia

van

(1666) Art of Noise – In Visable Silence

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.