Single Top 75 (Update #35)

Vandaag weer nieuwe singles in mijn Single Top 75 gezet. I Don’t Like The Drugs (But The Drugs Like Me) van Marilyn Manson (21), Something’s Jumping In My Shirt van Malcolm McLaren (56) en Walk In The Shadows van Queensryche (69). Van de albums Aardige Jongens van Boeijen Hofstede Vrienten en Slide On This van Ronnie Wood zijn geen singles uitgebracht. Van de oorspronkelijk eerste lijst (update #1) zijn er nu nog elf over. De singles van The Jacksons, Art of Noise en Alan Jackson staan nu in de 250 Tip Cavalcade.

I Don’t Like The Drugs (But The Drugs Like Me) / Something’s Jumping In My Shirt / Walk In The Shadows

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Supernature

van

(1647) Cerrone – Cerrone 3: Supernature

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.