Single Top 75 (Update #15)

Ik heb bij de eerste vijf singles een nieuw nummer gezet. K-Jee van MFSB. Daar kan ik niet stil van blijven zitten op een stoel. Daarvan wordt ik heel bewegelijk. Dit nummer staat ook op de soundtrack van Saturday Night Fever (652 in mijn 1760 lijst), en is oorspronkelijk ooit uitgebracht door The Nite-Liters. Drive van The Cars staat hierom dus niet meer bij mijn voorlopige favoriete vijf. De andere nieuwe singles in dit lijstje zijn Dark Star, Rowwen Heze en All Over You van I Am Kloot, Rowwen Heze en Live. Loreena McKennitt met de single The Murmers’ Dance heeft de Single Top 75 niet gehaald.

  • (3) K-Jee – MFSB
  • (15) Dark Star – I Am Kloot
  • (21) Rowwen Heze – Rowwen Heze
  • (73) All Over You – Live

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.