Single Top 75 (Update 11)

Ik heb een nieuwe single op de eerste plek gezet. Sixteen Saltines van Jack White van zijn album Blunderbuss.. Ik ben een groot liefhebber van White (en dus ook van The White Stripes en The Raconteurs). Vandaar. Het is meteen dus ook een single afkomstig van een album dat nu het hoogst staat in mijn Album Top 1760 en wel op plek 1572. Andere nieuwe singles zijn My Valuable Hunting Knife van Guided By Voices, Daft Punk Is Playing At My House van LCD Soundsystem, Spring Affair van Donna Summer en Sam van Tim Knol. Verdwenen uit de lijst zijn You’re Beautiful van James Blunt, Nazis 1994 van Roger Taylor, Telstar van Rene and his Alligators, Trial And Error van Face Tomorrow en Te Heet Gewassen van Roosbeef, van de albums In The Dark (AT 1760 – 1599), Back To Bedlam (AT 1760 – 1582), Happiness? (AT 1760 – 1621), In The Mood (AT 1760 – 1655), en Ze Willen Wel Je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten (AT1760 – 1586). Er zijn dus drie Nederlandse bands uit verdwenen (Roosbeef, Face Tomorrow en Rene and his Alligators) en Tim Knol is er voor teruggekomen. Niet erg hoog in deze singles lijst weliswaar, op plek 60 namelijk, dus die zal er ook weer betrekkelijk snel uit verdwijnen in de toekomst. I Am Oak en Caesar zijn de enige twee Nederlandse bands die er ook nog in staan.

De nieuwe top 5 van mijn 75 favoriete singles komen van de onderstaande albums.

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.