(1563) Toto – Dune (1984)

Als ik deze soundtrack negatief zou bespreken, dan zou ik zeggen dat ik deze misschien zou kunnen vergelijken met de Flash Gordon soundtrack van Queen. Maar dat kan ik niet. Met Toto heb ik eigenlijk nooit iets gehad en met Queen juist des te meer. Maar Flash Gordon is misschien wel het slechtste album van Queen. En mischien is deze dat ook wel van Toto. Dat weet ik niet. Ik heb soundtracks in mijn 1760 lijst staan die ik beter vind, en deze is wel zo’n typisch geval waarvan je de film moet hebben gezien wil je de muziek kunnen waarderen. Van Toto weet ik eigenlijk niet zo veel. Ik heb die muziek altijd een beetje te gladjes gevonden, terwijl de leden van van Toto natuurlijk wel altijd veelgevraagde sessiemuzikanten zijn geweest. Maar deze heb ik zonder aarzelen meteen gekocht toen die uitkwam.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.