(1574) Tim Knol – Tim Knol (2010)

Komt net als Jacco Gardner uit Hoorn. Knol begon zijn muzikale reis in een lokale band en besloot op een gegeven als soloartiest verder door te gaan. Met een aardig resultaat. Want Tim Knol kreeg in 2010 lovende kritieken voor dit debuut. Tegenwoordig is Knol uitgegroeid tot een volwassen artiest met een alweer rijk muzikaal leven achter de rug, en heeft inmiddels acht albums op zijn naam. Iemand die we in Nederland moeten koesteren, en van wie je het gunt een doorbraak te krijgen in vooral de Verenigde Staten. Misschien dat dat er nog een keer van komt, want Knol is denk ik een doorzetter. Er staan veertien leuke alt country/country rock achtige popliedjes op dit debuutalbum, waarvan Sam ooit op single is uitgebracht.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , . Bookmark the permalink.