Single Top 75 (Update 4)

Four Seasons In One Day van Crowded House van het album Woodface heb ik nieuw op de eerste plek gezet. Dat vind ik echt het mooiste liedje tot nu toe. Hetzelfde geld eigenlijk ook voor Little Hans van het Freudiana album van Freudiana. Maar dat vind ik net een beetje teveel Beatles om het hoger te zetten. Surfer Calavera van het Argentijnse Los Fabulosos Cadillacs is nieuw op plek 17. En het vierde nieuwe nummer is Still Believing van Mary Black’s album Babes In The Wood. Hoewel dat geen slecht nummer is vind ik het wel een beetje saai en zoetig, en staat daarom ergens in de middenmoot (52). Verdwenen zijn vier singles van Adam and the Ants, Kula Shaker, Jiskefet en Sarah McLachlan.

Nieuw in mijn lijst met singles zijn dus:

  • (1) (1608) Four Seasons In One Day – Crowded House
  • (14) (1607) Little Hans – Freudiana
  • (17) (1606) Surfer Calavera – Los Fabulosos Cadillacs
  • (52) (1609) Still Believing – Mary Black

En de nieuwe Top 5 is dan:

  1. (1608) Four Seasons In One Day – Crowded House
  2. (1649) Funny Feeling – The Delfonics
  3. (1659) Drive – The Cars
  4. (1686) Going Home – Mark Knopfler
  5. (1613) Before My Head Explodes – Caesar
This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.