De keuze van een Album van een bepaalde Band of Artiest

(445) Doe Maar – Doris Day En Andere Stukken

Ik heb maar twee studioalbums van Doe Maar. Klaar uit 2000 en Doris Day uit 1982 dus. Voor welke de beste is hoef je dan eigenlijk geen verklaring te geven. Met nummers als Is Dit Alles, Belle Helene, Okee, Doris Day en Liever Dan Lief. Wat mij betreft is Doris Day En Andere Stukken een klassiek Nederlands album. Geen discussie over mogelijk. Het album Klaar is natuurlijk niets anders dan een mooi cadeautje wat we van deze mannen nog in 2000 van ze kregen. Ook erg fijn om naar te luisteren. En op dat livealbum en dat verzamelalbum: Hees Van Ahoy en Het Complete Hitoverzicht, kun je horen hoe goed Doe Maar vroeger eigenlijk was.

This entry was posted in CD Verzameling. Bookmark the permalink.