De uitklaphoes van de LP #24

TWEE van Frank Boeijen Groep

Van Frank Boeijen Groep heb ik iets van zes LP’s. En TWEE was dus inderdaad hun tweede productie uit 1982. De enige LP die ik ooit op CD had willen kopen was hun debuutalbum, waarop Verjaardagsfeest staat, een singeltje uit 1981. Op TWEE staan eigenlijk allemaal onbekende nummers, en ook niet echt bepaald bijzondere, als je ze tenminste vergelijkt met Kronenburg Park, s’ Nachts Wanneer Ik Waak, Kontakt en Zwart Wit. DE LP is uitgebracht door Killroy, een sublabel van het Nederlandse Telstar. Opgenomen in de Marlstone Studio in Limburg en geproduceerd door Pierre Beckers en Erwin Musper (zaten ooit in de band Partner en bekend van de hit Kayuta Hill). Een paar nummers die ik wel aardig vind zijn Je Hoort Niet Bij Ons en Boze Tongen. Maar dat is het dan ook.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.