Mammoth WVH – II (2023)

Dit is de tweede CD alweer van de zoon van Eddy van Halen. Nadat zijn solodebuut in 2021 verscheen is hij blijkbaar aan het werk gebleven. En dat moet je denk ik wel letterlijk nemen, want op deze opvolger heeft hij alles (net als op zijn debuut) in z’n eentje gedaan. Zanger, gitarist, bassist, drummer, percussionist, pianist en alle muziek zelf geschreven, En dat verdiend altijd groot respect. Dan moet je wel een workaholic zijn, die weet wat hij doet. En het resultaat mag er zijn. Deze tweede CD klinkt als het beste werk van Foo Fighters, maar dan met een eigen kenmerkend geluid. Het is radiovriendelijke stadion rock. Met een paar gitaarsolo’s op het album die aan zijn vader doen denken. Met nummers als Right?Like A Pastine,, Miles Above MeTake A Bow en I’m Alright waarmee je je als luchtgitaarspeler voor de spiegel best vermaken zult. Wolfgang Van Halen gaat een grote toekomst tegemoed. Opgenomen in de 5051 Studio’s in Los Angeles van zijn vader en waar alles van Van Halen vanaf het 1984 album opgenomen is, en geproduceerd door Michael Baskette. Uitgebracht door BMG (The Allman Betts Band 2019, Chrissie Hynde 2021).

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *