The Lathums – From Nothing To A Little Bit More (2023)

The Lathums is een Britse indierockband uit Wigan, Greater Manchester, dat bestaat uit zanger en gitarist Alex Moore, gitarist Scott Concepcion, bassist Matty Murphy en drummer Ryan Durrans, en waarvan het debuutalbum, How Beautiful Life Can Be, uitkwam in 2021. Dit album was een succes en kwam meteen op nummer 1 terecht in de UK Album Charts. Vanaf april 2022 zijn er drie singles van dit nieuwe tweede album verschenen, Sad Face BabySay My Name en Struggle, dat verscheen op 3 maart 2023. Ook dit album haalde de nummer 1 positie van de Britse Album Charts. De stem van de zanger doet een beetje denken aan The Proclaimers en The Beautiful South. Grappig en charmant. Leuk om naar te luisteren. Geproduceerd door Jim Abbiss (AT 1760 – KasabianArctic MonkeysEditors). Uitgebracht door Island (FlytePJ Harvey).

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *