Single Top 75 (update #39)

Een aantal grote veranderingen in mijn lijst met favoriete singles. Maar liefst vier nieuwe nummers zelfs bij de eerste zeventien. My Favorite Game van The Cardigans (13), Becoming A Jackal van Villagers (16) en Madre Hay Una Sola van Bersuit Vergarabat (17) staan nu bij de eerste twintig plekken. De single For A While van het album van Tony Banks, A Curious Feeling, heb ik nu zelfs helemaal bovenaan gezet. Ook Bloodbuzz Ohio van The National staat nu vrij hoog, op plek 31. Wat betekend dat Wild World van Cat Stevens nu de laatste plaats bezet van deze Single Top 75.

For A While / My Favorite Game / Becoming A Jackal / Madre Hay Una Sola / Bloodbuz Ohio

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Saturn

van

(1634) Sufjan Stevens, Nico Muhly, Bryce Dessner, James Mcalister – Planetarium

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.