Flume – Palaces (2022)

Flume is een elektronisch muziekproject, gemaakt door Harley Streten uit Sydney, Australië. Streten werd ontdekt door het Future Classic label in 2011, na het indienen van de nummers SleeplessOver You en Paper Thin in een artiestenwedstrijd uitgeschreven door het Australische label. Na zijn terugkeer naar Australië na het einde van zijn wereldtournee ter ondersteuning van zijn eerste twee albums Skin (2016) en Hi This Is Flume (2019), verhuisde Streten naar een kustplaats in het Northern Rivers gebied van New South Wales, waar hij naar eigen zeggen inspiratie vond bij de flora en fauna om hem heen. Hij maakte ook veldopnames van vogels, die gedurende het hele album worden gebruikt. Palaces is zijn derde album. Er staan verschillende samenwerkingen op met de Amerikaanse zangeres Caroline Polacheck, Oklou, Kucka en Damon Albarn.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.