Single Top 75 (Update #29)

Maar een nieuw nummer in mijn Single Top 75 en dat is Told You I’d Be With The Guys van Cherry Glazerr. Dat betekend dat La Terre Promise van Johnny Hallyday er uit is verdwenen. Told You I’d Be With The Guys heb ik erg hoog gezet, op nummer 5 zelfs. De eerste 5 plekken in mijn Single Top 75 worden nu bezet door O Superman van Laurie Anderson, Sixteen Saltines van Jack White, White Girl van X, Telephone Thing van The Fall, en dit nummer dus van Cherry Glazerr. De twee andere singles van deze update, Genesis van Grimes en Know Til Now van Jim James heb ik meteen in De 250 Tip Cavalcade gezet, op de plekken 36 en 68.

Told You I’d Be With The Guys / Genesis / Know Til Now

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

….OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Boat On The River

van

(1623) Styx – Cornerstone

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.