(1512) Attaque 77 – Otras Canciones (1998)

Otras Canciones is een coveralbum van deze Argentijnse punkband. Het laat horen waar de band in de loop der jaren hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Met nummers van The WhoThe Beach Boys, Stiff Little Fingers, Soda StereoRamonesEurythmics, maar ook van ABBA en Erasure. Hoewel de muziek ouderwetse punk is, zijn sommige nummers met een wat meer ska gehalte (want dat spelen deze heren ook) leuker om naar te luisteren. Afkomstig uit Buenos Aires was Attaque 77 in de jaren negentig een van de toonaangevende groepen in Argentinie. Opgericht in 1987 speelde de band (vernoemd naar het heilige punk jaar 1977) in de eerste jaren voornamelijk nummers van Sex PistolsThe Clash en Ramones. Otras Canciones uit 1998 was het zevende album van de band. Fotos De LilyDo You Wanne Dance?, Dame Dame DameBeat On The BratOtras Canciones((Sweet Dreams (Are Made Of This)), zijn allemaal goede covers in het Spaans. Leuke muziek uit Argentinie in de stijl van The Ramones (welk nummer het enige is geheel in het Engels). Beat on the brat with a baseball bat. Oh yeah!

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.