Neil Young & Crazy Horse – Barn (2021)

Ik zeg een hoge middenmoter. Is zeker dus niet zijn slechtste album samen met of zonder Crazy Horse. Misschien wel een van zijn betere. Zijn veertiende alweer met zijn muzikale vrienden. Dus ook weer met Billy Talbot, Ralph Molina en Nils Lofgren (gekocht Blue With You 2019), die inmiddels een respectabel lid van Crazy Horse is geworden, als hij dat natuurlijk al niet was. Frank “Poncho” Sampedro is sinds Psychedelic Pill (2012) met pensioen. Dit album is een niet verwachte aangename verassing. Er staan een paar echte Young juweeltjes op. Ik kan niet anders zeggen. Soms doen een paar nummers aan Zuma denken, met lekkere lange gitaarstukken. CanericanChange Ain’t Never GonnaShape Of YouHuman RaceTumblin Trough The YearsDon’t Forget Love en vooral Welcome Back, behoren allemaal bij het beste wat Young gemaakt heeft. En hij heeft al zoveel moois gemaakt. Neil Young & Crazy Horse is terug.

Barn is het laatste album dat ik in 2021 heb gekocht.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.