Single Top 75 (Update 13)

Van de vijf albums (van plek 1560 tm 1564 in mijn 1760 lijst) die ik deze keer in deze update heb verwerkt, is er maar een nummer dat ik in mijn lijst van 75 favoriete singles heb gezet. En dat is West End Girls van Pet Shop Boys. Heb ik op plek 51 gezet. Van dat album, Please, zijn ooit vier singles verschenen ((West End Girls, Love Comes Quickly, Opportunities (Let’s Make Lots Of Money) en Suburbia)), maar deze vind ik dus de beste. Twee andere singles, Fado van Herois Do Mar van het album Macau en If You Believe In Christmas Trees van Cardinal van het album Cardinal, hebben het niet gehaald. Van de albums Musica Ranchera: Amor Y Lagrimas van Mariachi Los Camperos en de soundtrack van Dune van Toto (niet te verwarren met de Dune film uit 2021), zijn nooit singles verschenen.

Mijn vijf favoriete singles tot nu toe zijn de onderstaande:

  • (1) (1572) Sixteen Saltines – Jack White
  • (2) (1608) Four Seasons In One Day – Crowded House
  • (3) (1649) Funny Feeling – The Delfonics
  • (4) (1565) Underground – David Bowie
  • (5) (1659) Drive – The Cars
  • (51) (1560) West End Girls – Pet Shop Boys
This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.