David Crosby – For Free (2021)

Het is lang geleden dat ik iets van David Crosby heb gekocht. Twee CD’s van CPR (CPR en Just Like Gravity) waren de laatsten. De dagen van The ByrdsCSN&YCrosby/Stills/NashCrosby & Nash en misschien ook wel van CPR liggen ver achter ons. Maar Crosby als soloartiest blijkt ondanks zijn gezondheid nog steeds still going strong te gaan, hij is de laatste jaren ook best wel productief. Maar ik twijfel of ik dit nog steeds goede muziek vind. De twijfel zit hem erin denk ik of ik niet alles al van hem gehoord heb, of zijn stem van een zeurderige oude man me inmiddels wel aan het vervelen brengt. If I Could Only Remember My Name is het enige soloalbum dat ik ooit van hem heb gekocht (en dat is een hele goede geloof me), maar voor de rest heb en had ik Stephen Stills en vooral Neil Young om de een of andere reden bijvoorbeeld altijd al interessanter gevonden. Op de bovenstaande video van River Rise is Michael McDonald te horen. Al met al is het geen slecht album, maar helaas nogal middelmatig.

This entry was posted in Geen categorie, Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.