(1568) Stevie Nicks – Trouble In Shangri-La (2001)

Dat er op sommige albums bekende en goede sessiemuziekanten meedoen, wil dat niet altijd zeggen dat het dan ook een goed album is, maar in dit geval is dat wel zeker van toepassing. Ik heb altijd wel een zwak gehad voor Stevie Nicks. Vooral natuurlijk door haar stem, die ik een van de mooiste vind die ik ken. En natuurlijk omdat ze van Fleetwood Mac deel uit maakte. Maar van al die vier albums in mijn 1760 lijst die daar naar terug verwijzen (Fleetwood MacBuckingham/McVieLindsey Buckingham) vind ik deze wel de minste. Aan de productie ligt het echter niet, want die is heel mooi. Je hoort een kristalhelder geluid. Het album is opgenomen in wel twaalf verschillende studios, waaronder The Village Recorders, Sunset Sound en Signet Sound Studios.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.