Top 10 Bands uit Birmingham

Uit Birmingham en Groot-Brittannie komen best wel veel bekende bands en muzikanten. Niet zoveel als uit Londen uiteraard, maar toch. In mijn 1760 lijst komen de meeste bands en muzikanten dus ook uit Londen, maar uit Birmingham komen er meer dan bijvoorbeeld uit Liverpool, Leeds, Canterbury, Manchester, Salford en Sheffield. Om er een aantal te noemen: Black Sabbath, The Moody Blues, Judas Priest, Au Pairs, Editors, The Beat, Steal Pulse, Traffic, Ozzy Osbourne, The Streets, Laura Mvulla, Electric Light OrchestraDuran Duran, Steve WinwoodUB40, Duran Duran en Dexys Midnight Runners. In mijn 1760 staan er in totaal dus zeventien. In een top tien die ik er van gemaakt heb zijn de bovenste vijf daarvan ELO, Traffic, UB40, Au Pairs en Black Sabbath.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.