Beste Album van 2020

2020 hebben we inmiddels achter ons gelaten. Helaas heb ik nog niet in december al voor mezelf kunnen uitmaken wat ik nu het beste album van 2020 vind. Ik heb zelfs nog een stapeltje van zes CD’s liggen die vorig jaar zijn uitgekomen. En jawel ook het nieuwe album van AC/DC, Power Up, zit daarbij. Wellicht is het mosterd na de maaltijd: van de eerste vier albums die ik vorig jaar heb gekocht daar heb ik voor m’n gevoel hier nooit echt iets over geschreven. Dat zijn vier albums van Algiers, OOIOO, Mush en The Cadillac Three. Daarom, om een indruk te hebben, hieronder maar vier video’s van deze bands. Morgen is het overigens precies een jaar geleden dat ik met deze site ben begonnen. Als het een beetje meezit dan zal ik pas over iets van twee maanden weten wat de beste tien albums van 2020 zullen zijn. En hier dus die vier video’s:

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.