De uitklaphoes van de LP #15

Love van The Cult

Van The Cult heb ik drie LP’s. Electric (1986), Live at the Lyceum (1984), en deze dus, uit 1985. Love is het enige album dat ik ooit op CD heb gekocht. Op Love staat het meeslepende She Sells Sanctuary, een echte klassieker wat mij betreft. Maar ook Nirvana, Love, Brother Wolf Sister Moon. She Sells Sanctuary, Rain en Revolution zijn ooit als single uitgebracht. De foto op de binnenkant van de uitgeklapte LP is van Andrew Macpherson. Opgenomen in twee studios. En uitgebracht door Beggars Banquet, waarvan ik twee andere albums heb (van Tubeway Army en Dick Dale) die door dit label op de markt zijn gegooid. Love vind ik eigenlijk net zo groots als bijvoorbeeld Nevermind van Nirvana en The Southern Harmony And Musical Companion van The Black Crows, maar die twee albums heb ik helaas niet als LP.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.