Brendan Benson – Dear Life (2020)

Dear Life van Brendan Benson is op 24 april 2020 verschenen. Is inmiddels zijn zevende solo album. Benson is vooral bekend al lid van The Reconteurs. Is verschenen op het label van Jack White Third Man Records. Is aardige power pop. Is dan wel niet het beste album uit 2020. maar klinkt toch verassend fris. Benson heeft alles zelf gedaan op dit album, zowel de productie, het schrijven van zijn eigen nummers, als het bespelen van alle instrumenten (behalve op een nummer genaamd Baby’s Eyes, dat hij heeft geschreven samen met Will Hoge en waarop een bassist, Jon Estes, en een drummer, Jon Radford, aan mee doen). Goed gitaarwerk, pakkende melodieen, en met een stem dat een beetje doet denken aan Jack White en The Raconteurs.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.