The Delfonics – The Delfonics (1970)

The Delfonics uit 1970 is het derde album van deze uit Philadelphia afkomstige groep. UItgebracht door Philly Groove Records. Geproduceerd door Thom Bell. Op The Delfonics staan tien typische Southern soul nummers, waarvan de meeste allemaal romantische ballads zijn. Funny Feeling is denk het beste nummer, dat echter meer een psychedelisch sausje heeft. Samen met dat nummer, zijn er vier singles van dit album uitgebracht, waaronder Didn’t I (Blow Your Mind), (is gebruikt in de Quentin Tarantino film Jacky Brown), Over and Over en Trying to Make a Fool of Me. Een van de leden is later Blue Magic begonnen. The Delfonics is dan misschien niet het beste Southern soul album dat ik in mijn verzameling heb, maar het is prima muziek om naar te luisteren.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to The Delfonics – The Delfonics (1970)

  1. Garper says:

    Ben ik inderdaad niet van plan 🙂
    Paul

  2. Je hebt het heel goed gedaan. Ik waardeer het enorm. Stop alsjeblieft niet

Comments are closed.