(1562) Mariachi Los Comperos De Nati Cana – Musica Ranchera: Amor Y Langrinas (2008)

Heerlijke muziek van die mannen met die prachtige hoeden en die prachtige pakken: met violen, trompetten en met van die grote typische mariachi gitaren. Mariachi muziek is een waar genoegen om naar te luisteren. Je kunt duidelijk horen waar Los Lobos ooit bijvoorbeeld de inspiratie vandaan heeft gehaald. Terwijl deze mariachi muzikanten van dit ensemble zelf ook met veel andere artiesten albums hebben opgenomen, zoals met Ry CooderLinda RonstadtWilly Deville en ook dus met Los Lobos. Met invloeden van de bolero, wals en polka. Los Comperos De Nati Cana is in 1961 in Los Angeles opgericht door Natividad Nati Cano Ruiz, in 1933 geboren in Mexico en in 1960 geimigreerd naar de VS, en is een van de invloedrijkste ensembles voor mariachi muziek geweest, zowel in Latijns Amerika als in de Verenigde Staten.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.