Robert Finley – Sharecropper’s Son (2021)

Robert Finley is een Amerikaanse gitarist en blues- en soulzanger. Bracht in 2016 zijn debuutalbum Age Don’t Mean a Thing uit, dat positief werd ontvangen door critici. Na dit album kwam hij in contact met Dan Auerbach van The Black Keys. Zijn tweede album Goin’ Platinum! werd uitgebracht op Easy Eye Sound (Nonesuch Records) in 2017. In 2019 werd via social media bekend dat Finley deelnam aan het veertiende seizoen van America’s Got Talent. Hij wist de liveshows te bereiken, maar werd uiteindelijk uitgeschakeld in de halve finales. Sharecropper’s Son is een spiritueel country blues album, waarop Finley zingt met veel levenservaring, en op alle nummers de mondharmonica, het hammondorgel, en ook blazers, voor een prettige sound zorgen. Alsof je je in New Orleans begeeft.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.