(1579) The Trammps – Disco Inferno (1976)

Disco Inferno was in ’76 het vierde album van The Trammps, en zelfs het tweede in dat jaar. Het bevat zes nummers waarvan er maar liefst vier als single werden uitgebracht. Bekendste nummer is eigenlijk wel het titelnummer Disco Inferno. Wat mij betreft een van de beste disconummers uit die tijd. Hoewel je dit album wel als disco kunt bestempelen, heeft het uiteraard ook die bekende Philly Sound, want opgenomen in de Sigma Sound Studios in Philadelphia. En ook worden de heren van The Trammps vanzelfsprekend bijgestaan door verschillende sessiemusikanten van MFSB, de huisband van deze studio. Misschien niet het beste discoalbum, maar wel met een van de beste disconummers. Dat is wat ik er van denk.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.