De keuze van een Album van een bepaalde Band of Artiest

(900) The Strokes – Angles

Ik heb twee albums van The Strokes. Angles, verschenen in 2011, en Room On Fire, verschenen in 2001. Beide albums heb ik in 2012 gekocht (wat ik in het stukje hierover op mijn blog pagina heb geschreven klopt dus niet). Heb voor Angles gekozen om de nummers Machu Picchu en Call Me Back. De muziek op beide albums verschilt verder niet veel van elkaar. Soms gaat het ene album sneller vervelen dan het andere. En soms vind ik Angles vergeleken met Room On Fire een wereldpaat (en soms ook weer niet). Ik heb verder echter niet echt heel veel met The Strokes. Vind het af en toe wel fijn om naar te luisteren. Want Angles is absoluut geen slecht album. Het staat ook niet voor niets op plek 900 in mijn lijst met 1760 albums.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.