Desert Trip 2016

Als je vandaag anno 2021 (de corona maatregelen niet meegerekend) in de krant zou lezen dat er over een maand een festival plaats zou vinden waarop Dylan, Paul McCartney, de Stones, Neil Young, The Who en Roger Waters zouden optreden, zou je denken dat dit een grote grap zal zijn. Wat ik me er nog van herinner is dat het toen in 2016 ook iets ongelooflijks was. McCartney, Dylan, Young, Mick Jagger, Roger Waters, die backstage met elkaar een praatje maken? Wow! Ik weet dan wel niet of ze elkaar ook allemaal echt gezien hebben, Want ze waren daar namelijk op zes verschillende dagen, van 7 tot en met 16 oktober 2016 in het plaatstje Indio, Californie. Op 7 en 14 oktober Dylan en de Stones, op 8 en 15 oktober Young en McCartney, en op 9 en 16 oktober The Who en Roger Waters. Met recht lijkt me dit inderdaad echt een Desert Trip te zijn geweest. Zal waarschijnlijk tegenwoordig nooit meer plaats kunnen vinden helaas.

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.