(1587) Tangarine – Seek & Sigh (2013)

De twee broers uit Lelystad debuteerden met dit album voor Excelsior Records. Hebben na deze nog drie albums uitgebracht, waaronder There And Back in 2016, dat ze in Tucson Arizona hebben opgenomen. Deze jongens hebben absoluut mijn waardering, werken hard en maken mooie liedjes. Seek & Sigh, uit 2013 is een prima plaat. Het is voornamelijk folkpop met hier een daar een snuifje country en psichedelica. Met mooie stemmen die mooi bij elkaar passen van deze tweeling. En wat ik ook nog kwijt wil is dat deze CD, die ik als jewelcase heb gekocht, een van de mooist vormgegegeven CD’s is die ik heb. Het is eigenlijk meer een boekje, of door die mooie teksten die er in staan afgedrukt, meer een dichtbundel, dan een muziekdrager. En de voorkant van dit boekje is trouwens een foto die gemaakt is door Tim Knol. Hoe vaker je naar deze CD luisterd hoe beter hij wordt. Is wat mij betreft een Nederlands Klassiek album.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.